DSC04693.jpg

Kayserigaz yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor

Türkiye’nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı ve en büyük entegre endüstri grubu SOCAR Türkiye’nin grup şirketi Kayserigaz, Kayseri’nin 14 ilçesinde yaklaşık 7 bin kilometre şebeke uzunluğu ile abonelerine doğal gaz konforunu yaşatıyor.

2024 yılı yatırım çalışmaları kapsamında, Yahyalı’daki Derebağ ve Kirazlı mahallelerini doğal gaz ile buluşturan Kayserigaz, aynı zamanda Hacılar ilçesinin Karpuzsekisi, Talas ilçesinin Kepez ve Develi ilçesinin Soysalı mahallelerine de doğal gazı ulaştırdı.

Yeni yatırım bölgelerinin yanı sıra, şehir içi doğal gaz yatırımlarına da aralıksız devam eden Kayserigaz, yıl içerisinde yapacağı yaklaşık 500 kilometrelik yeni doğal gaz şebekesi ile 30 bin aboneyi daha çevreci, güvenilir ve ekonomik doğal gaz ile buluşturacak.

Kayseri’nin Pınarbaşı ve Sarız ilçeleri ile birlikte, Sarıoğlan ilçesinin Üzerlik, Melikgazi ilçesinin Küçükbürüngüz ve Subaşı, Bünyan ilçesinin Büyüktuzhisar ile Kocasinan ilçesinin Oymaağaç mahallelerindeki doğal gaz yatırım çalışmaları da devam ediyor. Şehrin 14 ilçesine doğal gaz konforu sunan Kayserigaz, gerçekleştirdiği yatırımlar ile yıl bitmeden Kayseri’deki 16 ilçenin tümünü doğal gaz ile buluşturmayı hedefliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret eden ve Yahyalı ilçesinde bölge halkıyla bir araya gelen SOCAR Türkiye Doğal Gaz İş Birimi Başkanı Fuad İbrahimov; “Yaklaşık 700 bin abonemize, doğa dostu, güvenilir ve ekonomik bir yakıt olan doğal gazı ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl Kayseri’de gerçekleştireceğimiz ilave yatırımlarla birlikte daha fazla hanenin doğal gaza kavuşmasını hedefliyoruz. Aynı zamanda müşteri deneyimini en üst düzeye çıkarmak adına yeni teknolojileri kullanıyoruz. Bu kapsamda, mevcut uygulamamız olan dijital faturanın yanı sıra müşterilerimizin sözleşme süreçlerine ‘dijital sözleşme’ hizmetini de ekledik.” şeklinde konuştu.

Kayserigaz müşterileri, ‘dijital sözleşme’ ile birlikte Müşteri Hizmetleri Merkezi veya e-devlet üzerinden doğal gaz kullanım sözleşmelerini dijital ortamda imzalayıp evraklarını yükleyerek başvuruda bulunabiliyorlar.